Hranická skočka

13.05.2012 10:59

V sobotu 12. 5. jsme se zúčastnily neoficiálních agility závodů v Hranicích na Moravě.

Vyjely jsme si společně s Kikulí Staňkovou a její Trixí vlakem s tím, že je to pohodová cesta trvající jen půl hodinky a v Hranicích to dojdeme pěšky :).. No velký omyl samozřejmě, opět jsem selhala jako navigátor, z nádraží to byl ještě kus cesty, a tak nám nezbylo nic jiného, než si vzít taxíka.

Závody byly skvěle zorganizovné, ale po našem prvním behu - Agility (výsledek 6 / 13, jedna chyba, jedno odmítnutí) - se naplnila předpověď meteorologů a začalo pršet.. Naštěstí se nekonala ani bouřka nebo krupobití, a tak mohly závody pokračovat dál.

Nejvíc deštivý byl pro nás asi běh nazvaný Žabákova cesta, který byl složený jen ze samých skoček. I přes mé počáteční obavy vzala Ari déšť zcela v klidu a běžela moc pěkně. Skončili jsme opět na 6. místě z 13 s jedním odmítnutím - nestihla jsem si Ari přivolat :/!

Poslední běh Norníkovo bludiště (samé tunýlky) byl pro nás již zcela čistý, ale z osudového 6. místa jsme se ani tady nepohnuly. Musím si zjistit výklad, co toto číslo znamená :D.. Jak jsem ale zjistila já, moc běhat neumím (i když je docela možná, že mé funění a rychlost šneka značně ovlivnila má rýmička :D) a musím tedy začít trénovat. Protože jak budu zanedlouho stíhat kelpinku, to opravdu nevím :D!

Zde je odkaz na video se všemi našimi běhy: www.youtube.com/watch?v=dYOCdGPrdIo&feature=youtu.be