MS agility v Liberci

07.10.2012 13:25

Máme za sebou tu nejúžasnější akci letošního roku - MISTROVSTVÍ SVĚTA V AGILITY V LIBERCI!

Výsledky jsou a jistě i budou všem známé, a tak alespoň několik mých postřehů a zážitků :).

Moje účast byla tak nějak jistě nejistá, neboť i když jsem od prvního okamžiku opravdu moc jet chtěla, ale střídavě bylo a nebylo s kým. Nakonec svou účas slíbila Janča, Alča a Květa, a tak jsme vyrazily ve čtyřech do Liberce. Na místě je ještě poděkovat Alči za sehnání lístků :).

Jely jsme samozřejmě bez pejsků. Ari zůstala doma a hlídala babičku, o Dizku se mi úžasně postarala Soňa. Moc díky!

Rozhodly jsme se jet na pátek a sobotu, ubytování zajistila také Alča, a i když nebylo zrovna luxusní, nakonec jsme všechno zvládly :))).

Atmosféra v liberecké Tipsport aréně byla naprosto dokonalá, nejdokonalejší zvláště v pátek, jelikož naše úžasné české holky stály několikrát na bedně. Všichni každý běh neuvěřitelně prožívali, fandili, ale zároveň se k sobě chovali ohleduplně. Přestaby parkuru diváci, ale i někteří závodníci trávili skvělými tanečky. Prostě nelze dodat nic jiného, než že možnost účastnit se této akce BYLA BOMBA. Škoda, že o této akci více neinformovaly média. Tedy abych to upřesnila, neinformovaly vůbec. Trochu smutné, že zatímce fotbalisti apod., kteří umí tak akorát skvěle prohrát, jsou opěvováni neustále a nezůstane ani kousek místa pro naše, medailemi oceněné, české agiliťáky..

Bylo hrozně líto, že nezůstáváme i na neděli. Ačkoli všichni spěchali domů pracovat, kvůli přetrvávající euforii se stejně nic neudělalo :))). A taky jsem trochu litovala těch památek, okolo kterých jsme projížděly, a na které jsem se zase nekoukla neb nebyl čas..

Plánem na další rok je šetřit a zúčastnit se MS ať už bude kdekoli (tedy pro nás alespoň maličko dostupné).