Únorové a březnové aktuality

01.04.2013 14:04

Web byl dlouho bez aktualit a ještě nějaký ten měsíc se podobný stav bude opakovat, neboť se více či méně aktivně věnuji přípravám ke státnicím. Tento příspěvek je jen díky tomu, že se mi podařilo včas odevzdat bakalářku a jsou Velikonoce a mám tedy alespoň chvilku volna :). Ale opravdu jen chviličku :). Každopádně s holčičkama se rozhodně neflákáme, spíše naopak se čas, který ušetřím zde snažím věnovat právě jim, ačkoli to není úplně dle mých představ..vlastně vůbec :(. Chtěla bych více zkoušek poslušnosti, pravidelný cvičák, více agility..ale škola je prostě škola :(.

A teď tedy konec stesků a zpět k tomu, co jsme ty dva měsíce vlastně prováděly:

Intenzivka s Nikol Hanačíkovou (24.2.)

Běháníčko s Ari :).

Intenzivka s Marťou Konečnou (1.3.)

Zmatené běhní s Dizíčkem.

Intenzivka s Marťou Konečnou (8.3.)

Ještě zmatenější běhání s Dizíčkem :D.

Intenzivka s Marťou Konečnou (9.3.)

Více či méně zmatené běhání s Aričkou.

2. zimní závody v Horce (16.3.)

Běhání s Arinkou a Griotkou. V prvním běhu s Ari SPLNĚNÁ DRUHÁ POSTUPOVÁ ZKOUŠKA, druhý běh disk hned na začátku a mojí chybou :(, s Griotkou to byla diskotéka, ale myslím, že vzhledem k tomu jak moc (respketive málo) jsme společně trénovaly to nebylo vůbec špatné. Takže to třeba společně ještě zkusíme až Griotce odpadnou mateřské povinnosti (pokud se tedy zadařilo :)).

Video s Arinkou naleznete ZDE, video s Griotkou bohužel nemám.

Krom jiného jsme v březnu také oslavili rovnou dvoje narozeniny!!!

Kocouřák Hanýsek, o kterém toho sice moc nepíšu, ale je stále právoplatným členem smečky, oslavil 7.3. své páté narozeniny!

Naše potřeštěná juniorka Dizinka oslavila 28.3. své krásné první narozeniny!